W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Modele Pavaje

 

Prin cele doua metode de productie se poate acoperii o gama foarte variata de modele , culori si grosimi.

Prin vibroturnare se pot produce pavele moderne , superfinisate , cu suprafete lucioase ,  care se pot asorta cu liniile constructiei si care se pot combina practic intr-un infinit de moduri.

Prin vibropresare , se pot produce pavele clasice , cu aspect rustic , cu suprafete aspre , care pot da o nota de eleganta in orice amenajare.

Deasemenea , prin vibropresare , se pot produce elemente din beton pentru lucrari de infrastructura rutiera , precum borduri rutiere si rigole , borduri pentru trotuare si alei , pavaje de trafic mediu si greu pentru platforme industriale , statii de carburanti.

Societatea noastra produce in prezent aproximativ 5000 (cinci mii) de repere de pavele , structurate in 25 de modele , 6 grosimi , 32 culori.

Paleta de culori este foarte variata insa , in cazul  situatiilor speciale , putem produce si culori la cererea clientului ,in baza unei  mostre de culoare .

 

Materialele folosite sunt de inalta clasa , obtinute de la furnizori de renume din domeniu , cu care avem contracte ferme de colaborare .

Cimentul folosit este cu rezistenta la compresiune de 42,5 , ., cel mai deschis ciment portland existent in tara , obtinut intr-o fabrica de ultima generatie.

Acest lucru asigura o lucrabilitate si o roezistenta finala mare , o mai mare putere de colorare , nuantele obtinute fiind mai vii , mai stralucitoare iar pentru pavelele culoarea cimentului exista o tendinta accentuata spre culoarea alba , pavelele obtinute fiind foarte apropiate de cele obtinute cu ciment alb sau cu oxid alb de cobalt.


 Agregatele de balastiera folosite sunt de la un mare furnizor austriac care activeaza pe piata romaneasca si ale caror produse sunt supuse unui amanuntit control de calitate in fabrica.

Aditivii de beton , precum si celelalte produse  de antrenare , accelerare , decofrare impregnare sunt importati din germania de la un producator de renume european.

Colorantii sunt deasemenea din import , rezistenti la actiunea factorilor de mediu cum ar fi , actiunea razelor ultraviolete , intemperii , medii agresive etc.

In fabrica , productia se face respectand  normele prevazute in procedurile de lucru si cele din manualul calitatii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>