W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Turnarea Pavajelor

Cu o experienta de 12 ani , paverom construct produce pavele decorative si industriale  ,borduri , rigole , precum si alte prefabricate din beton pentru amenajari de acest tip ,  folosind doua proceduri de lucru : vibroturnare si vibropresare

Pavaje vibroturnate

Prima metoda de productie a pavelelor precum si a celorlalte elemente  vibroturnate , se refera la faptul ca materialul din care se toarna , este un beton umed , de inalta rezistenta, dens , omogen , cu raport mic apa ciment ,  aditivat  , turnat si vibrat in cofraje de plastic , uscat in mediu controlat , in cuptoare cu temperatura constanta.

Prin vibroturnare  , se pot turna pavele cu grosimi cuprinse intre 20 si 30 mm. , cu destinatie pietonala, sau grosimi cuprinse intre 40 si 80 mm. , din doua straturi , cu destinatie de trafic auto usor , mediu sau greu.

Pavelele cu grosimi cuprinse intre 20 si 30 mm. Se toarna dintr-un singur strat , din acelasi beton de inalta rezistenta , colorarea pavelelor facandu-se in masa materialului.

              Pavelele cu grosimi cuprinse intre 40-80 mm. , se toarna in doua etape , respectiv , turnarea stratului de uzura  cu grosimi cuprinse intre 15-30 mm., din beton de inalta rezistenta  , colorat in masa materialului si turnarea stratului de rezistenta din acelasi tip de beton , culoarea cimentului.

Pavaje vribropresate

A doua metoda de productie a pavelelor si bordurilor vibropresate , se refera la faptul ca materialul din care se toarna , este un beton semiumed , de inalta rezistenta, dens , omogen , cu raport mic apa ciment , aditivat , incarcat in matrite metalice , prefabricatele obtinandu-se prin vibrare si presare concomitenta.
Uscarea se face prin aceeasi metoda , in mediu cu temperatura-umiditate controlate.

Prin vibropresare , se pot turna pavele cu grosimi de 60 mm. , cu destinatie pietonala si trafic auto mediu sau grosimi de 80 mm., cu destinatie de trafic auto greu.
pavelele cu grosimea de 60 mm. se toarna din doua straturi, din acelasi beton de inalta rezistenta , colorarea pavelelor facandu-se in masa materialului stratului de uzura .
pavelele cu grosimea de 80 mm. se toarna din doua straturi., din beton de inalta rezistenta , colorat in masa materialului stratului de uzura .

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>